Hoe wij te werk gaan

Total Packaging is niet alleen maar een producent van verpakkingen, wij bieden een totaaloplossing. Als partner adviseren en begeleiden we u naar een oplossing voor uw specifieke vraag. Hoe dat proces eruit ziet, leggen wij uit via de onderstaande stappen.

Een uitgebreide analyse.

Wat is uw huidige situatie en wat is uw behoefte? Aan de hand van een inventarisatie tijdens een eerste gesprek brengen wij alles in kaart. Wij zullen uitgebreid ingaan op uw wensen en alle verpakkingsoplossingen die wij kunnen bieden.

Hoe kan het beter?

U krijgt van ons als specialist in het ontwerpen en produceren van onderscheidende verpakkingen een goed advies rekening houdend met alle processen, die aansluiten op uw behoefte. U heeft een eigen adviseur als aanspreekpunt.

Hoe gaan we dat bereiken?

Ontwikkeling
Onze Research & Development afdeling ontwikkelt één of meerdere concepten en aan de hand van een dummy kunt u bepalen of het aan uw wensen voldoet. Wij schaven het concept net zolang bij totdat de perfecte verpakking voor uw product een feit is.

Productie
Daarna volgt het productieproces waaronder (folie)drukken, lakken, stansen, vensteren en vouwen/plakken, omplakken, vacuümvormen en kokers lassen. Al dan niet aangevuld met fulfilment.

De afronding van uw opdracht.

Na een goede afstemming van de planning en de aantallen kan de leverdatum bepaald worden. Tijdens de productie worden er continu kwaliteitscontroles gedaan. Dat hoort bij onze service. U wordt op de hoogte gehouden van de status van de planning door uw vaste contactpersoon. Behalve het leveren van de verpakkingen kunnen wij ook aanvullende diensten aanbieden zoals het afvullen van de verpakkingen met uw producten en het verzorgen van de opslag.

Was alles naar wens?

Bij de levering van uw verpakkingen stopt onze service niet. Wij vinden het belangrijk om orders te evalueren en te weten of u tevreden bent. Daardoor kunnen we bijsturen. Zodat wij bij een eventuele vervolgopdracht alles klaar hebben staan om nogmaals te leveren naar uw volle tevredenheid.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.