Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s!

Wat maakt werken bij Total Packaging zo leuk?
Er heerst een informele no-nonsense bedrijfscultuur binnen Total Packaging, de betrokkenheid van de medewerkers is erg groot. Geen dag is hetzelfde en jouw dag zit vol uitdagingen. Ben je niet bang voor een beetje werkdruk en denk je in oplossingen in plaats van problemen? Kun je je volledig vinden in ons motto “gaat niet, bestaat niet”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom zou je bij ons willen werken?

  • Zeer moderne en schone productie omgeving
  • Interne opleiding en ruimte voor ontwikkeling
  • Financieel gezond en dynamisch bedrijf
  • Mooie onderscheidende producten

Open sollicitatie

Houd jij Total Packaging al een tijdje in de gaten en wil je graag bij ons komen werken, maar zie je geen leuke, passende vacature? Stuur een open sollicitatie en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag! pz@totalpackaging.nl

Senior Inkoper

Fulltime – 40 uur
Total Packaging is ter uitbreiding op zoek naar een Senior Inkoper. Als Senior Inkoper ben je verantwoordelijk voor het hele inkoopproces, contractbeheer en contractmanagement. Door de ervaring die je hebt opgedaan ben je comfortabel in de leidende rol die je hebt bij het optimaal verwerven van goederen en diensten.

Financieel Medewerker

Parttime – 28 tot 32 uur 
Ter uitbreiding van het financiële team zijn we op zoek naar een Financieel Medewerker. Samen met Ronald en Peter ga jij je bezig houden met de dagelijkse financiële administratie van Total Packaging. De werkzaamheden zijn divers en uit te breiden wanneer de mogelijkheid daar toe is.

Logistiek Medewerker

Fulltime – 36 uur 
Als Logistiek Medewerker ga je ervoor zorgen dat met de heftruck de juiste materialen en producten op de juiste plek terecht komen. Dit kunnen materialen zijn zodat de productie verder kan met het werk of zodat de producten verzonden kunnen worden naar de klant.

Allround Logistiek Medewerker

Fulltime – 36 uur 
Als Allround Logistiek Medewerker ga je ervoor zorgen dat het proces rondom de levering, opslag en verzending van onze producten richting de klanten soepel verloopt. Je gaat zorgen voor de aanvoer van de juiste verpakkingsmaterialen zodat de verpakkingen gemaakt kunnen worden. Wanneer de producten gereed zijn ga je ervoor zorgen dat deze op de juiste plaats en tijd afgevoerd worden. Dit doe je voornamelijk op de heftruck.

Ordermanager

Fulltime – 40 uur
Als Ordermanager onderhoud je contacten met klanten en leveranciers. Je begeleidt het gehele ordertraject vanaf het akkoord op de offerte tot facturatie. In het orderstadium stem je de planning af met de productieplanning, doe je de orderregistratie in het CRM systeem en check je of alle goederen voor de order aanwezig zijn samen met inkoop.

Operator

Fulltime – 36 uur
Total Packaging ontwikkelt en produceert verpakkingsproducten in verschillende groepen: vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers, vacuümvormen en fulfilment. Als operator sta jij centraal in dit proces.

Offset drukker

Fulltime – 36 uur
In verband met de aanschaf van onze nieuwe vol automatische Koenig & Bauer Rapida 106X 6 kleuren met dubbele laktoren zijn wij op zoek naar een ervaren offsetdrukker die zin heeft in een nieuwe uitdaging met de nieuwste technologie op drukgebied.

Mechatronisch Operator/Steller

Fulltime – 36 uur – 2 en 3 ploegendienst
Als gedreven Operator Mechatronische lijnen met passie voor de techniek werk je conform vastgestelde instructies, stel je de productielijn in met werking van de juiste machines en draag je zorg voor een goed verloop van het algehele productieproces.

Junior Operator

Fulltime – 36 uur – 2 en 3 ploegendienst
Heb jij een passie voor techniek en ben je leergierig? Wij zoeken op korte termijn gemotiveerde en energieke Junior Operators!

Operator – Machinesteller Thermovormer

Fulltime – 36 uur – 2 en 3 ploegendienst
Zoek jij een nieuwe uitdaging in de verpakkingsindustrie? Wij zoeken op korte termijn een ervaren en gedreven Operator-Machinesteller Thermovormer.

Vouwplakker

Fulltime – 36 uur – 2 en 3 ploegendienst
Door de enorme groei en ontwikkeling die onze organisatie doormaakt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stanser

Fulltime – 36 uur – 2 ploegendienst
Zoek jij een nieuwe uitdaging in de verpakkingsindustrie? Als Stanser ben je verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van verpakkingsmachines en produceren van verpakkingsmateriaal van diverse afmetingen, zodanig dat aan specificaties, eisen en wensen van klant wordt voldaan.