Vacuümvormen

  • Verschillende kleuren, vormen, uitvoeringen, materialen en/of formaten.
  • Overzichtelijk en goed beschermd verpakt.
  • Passend gemaakt voor een bedrukt doosje.

Waarom kiezen voor een vacuümvorm?

Een afzonderlijke plek in uw verpakking voor ieder product.

Met vacuümvormen, of ook wel thermovormen genoemd, is bijna alles mogelijk. Zo bepaalt u zelf de kleur, vorm, uitvoering, materiaal en/of formaat. Uiteraard adviseert ons verkoopteam u graag over de combinaties met kartonnen of transparante verpakkingen. Het eind resultaat? Een op maat gemaakt verpakkingsmateriaal voor uw producten.

Een vacuümverpakking is zo ontworpen dat al uw producten een afzonderlijke plek in de verpakking krijgen. Een goed voorbeeld van een kunststof vacuümvorm tray of dieptrek interieur, is de tray met diverse compartimenten voor bonbons. Deze bonbons met verschillende vormen worden uiteindelijk in dezelfde tray verpakt.

Het voordeel van producten die verpakt zitten in een vacuüm vorm is dat de producten overzichtelijk verpakt zitten. De producten zitten netjes naast elkaar en worden goed beschermd verpakt. De kunststof vacuümvorm maken wij passend voor een bedrukt doosje van vouwkarton of een luxe verpakking van omplakte kartonnage. Wij kunnen zelfs de verpakkingen afvullen en het complete eindproduct bij u afleveren.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.