Uw product mooi verpakt en direct zichtbaar

Uw product mooi verpakt en direct zichtbaar in transparante kokers.  Bedrukt of onbedrukt, de mogelijkheden zijn hier onbegrensd om uw product de aandacht te geven, die het verdient. Zo bent u er van verzekerd dat uw product de aandacht krijgt wat het verdient.

Producten die verpakt zitten in transparante kokers zijn mooie verpakkingen om het complete product te bekijken. Producten die zich uitermate goed laten lenen om verpakt te worden in dit soort type verpakkingen is snoepgoed. Bijvoorbeeld dropsleutels, kauwgomballen of ander soort zoetigheid.

De transparante kokers of kunststof kokers bieden de mogelijkheid producten in een groot volume te verpakken. Daarnaast ziet de klant direct wat hij krijgt. Het is dus zeker een overweging waard om uw producten in maatwerk plastic kokers te verpakken.

Total Packaging heeft ruimschoots ervaring met het ontwikkelen en produceren van kunststof kokers. Wilt u graag meer informatie over het verpakken met transparante kunststof kokers? Of advies bij wat voor verpakking bij uw product past? Ons team van specialisten informeert u graag wat de mogelijkheden zijn kunststof kokers.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vul hier uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.