TOTAL PACKAGING PRODUCEERT BECEL GOLD VERWENONTBIJTJES

Op zaterdag 18 oktober zijn er bij Albert Heijn 1 miljoen gratis Becel Gold verwenontbijtjes uitgedeeld, waarvan Total Packaging de verpakking heeft geproduceerd. Het ontbijtje bevatte een bolletje, jam, honing, thee en boter.

Total Packaging heeft onlangs haar machinepark uitgebreid met een nieuwe conische opzetmachine, de Heiber & Schröder CE 1000-2. Met deze machine heeft Total Packaging de mogelijkheid om conische verpakkingen nog efficiënter te produceren, zoals het Becel Gold verwenontbijtje. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld verpakkingen zoals popcorn trays, verpakkingen voor zoetwaren en chocolade en trays voor AGF producten.

Total Packaging is dé professionele verpakkingsproducent met twee eigen fabrieken gevestigd in Nederland. Binnen de vier productgroepen vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen bedient zij de West-Europese markt voor met name A-merken en multinationals. De doelgroepen hierbij zijn middel en grote ondernemingen voor zowel het food als non food segment.