REFERENTIES

VOUWKARTONNAGE

CONISCHE VOUWVERPAKKING VOOR BECEL GOLD VERWENONTBIJTJES

Total Packaging heeft onlangs haar machinepark uitgebreid met een nieuwe conische opzetmachine, de Heiber & Schröder CE 1000-2. Met deze machine heeft Total Packaging de mogelijkheid om conische vouwverpakkingen nog efficiënter te produceren, zoals het Becel Gold verwenontbijtje. Hiervan zijn er bij een grote supermarktketen in Nederland 1 miljoen gratis uitgedeeld.

Andere mogelijkheden van conische vouwverpakkingen zijn bijvoorbeeld verpakkingen zoals popcorn trays, verpakkingen voor zoetwaren en chocolade en trays voor AGF producten.

LIEF! VERPAKKINGEN

Voor het merk Lief! produceert Total Packaging al enige jaren een diversiteit aan verpakkingen. Hieronder valt een groot aantal vouwverpakkingen, waarbij de klant ervoor heeft gekozen om met een uniform formaat te werken. Bij de verschillende producten en bijbehorende thema’s wordt gewerkt met een uitgestanst venster, die steeds wisselt van vorm en formaat. Hierdoor ontstaat een hele lijn aan vouwverpakkingen die duidelijk van hetzelfde merk zijn, maar toch de verscheidenheid van het assortiment goed weergeeft.
Om de producten stevig op hun plaatst te laten staan, is de vouwverpakking voorzien van een interieur uit vouwkarton. Vouwkarton biedt op deze manier veel mogelijkheden om uw product mooi en stevig te presenteren.

VACUÜMVORMEN

VACUÜMVORM TRAY VOOR CHOCOLADEHARTEN

De opdrachtgever is producent van chocoladeartikelen in grote oplages en wenste een efficiënte verwerkbare vacuüm verpakking voor meerdere soorten chocoladevormen.
Total Packaging heeft hiervoor een automatisch ontnestbare tray ontwikkeld op basis van het A/B principe met een gelijkmatige vakverdeling. Hierbij is het onderverdeeld in 12 vakken, waarbij de chocoladevormen gewisseld kunnen worden.

Door de ontwikkeling van deze vacuümvorm tray is de efficiency en output bij de opdrachtgever sterk verbeterd.

AGF VACUÜMVORM TRAY

Deze AGF vacuümvorm tray is door Total Packaging geproduceerd voor een producent van vers gesneden groenten. De groenten worden na het snij- en wasproces geautomatiseerd afgevuld in een transparante vacuümvorm tray. De tray is voorzien van een PE coating waardoor deze gemakkelijk geseald kan worden. Unicum is de scheurperforatie in het midden van de tray waardoor de twee compartimenten gescheiden kunnen worden.