OVER TOTAL PACKAGING

De historie gaat terug tot in 1915. Door samenvoeging van verschillende verpakkingsproducenten ontstond zo in 2007 de nieuwe naam Total Packaging.

Total Packaging is dé professionele verpakkingsproducent met twee eigen fabrieken gevestigd in Nederland. Binnen de vier productgroepen vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen bedient zij de West-Europese markt voor met name A-merken en multinationals. De doelgroep hierbij zijn middel en grote ondernemingen voor zowel het food als non food segment.

EIGEN PRODUCTIE

Total Packaging heeft haar hoofdkantoor in Harderwijk. De kunststof en kartonnage verpakkingsproducten worden geproduceerd in Harderwijk en in Hoogerheide.

Onze productietechnieken zijn drukken, stansen, vensteren, vouwplakken, vacuümvormen en kokers lassen. Naast een sterke concentratie in de levensmiddelindustrie is Total Packaging ook actief in de promotionele sector vanwege haar snelheid en sterk innoverende karakter. De middelgrote omvang van de organisatie zorgt voor een professionele benadering met een hoge mate van service en flexibiliteit.