Productgroepen

Ontwikkelen verpakkingen in 5 productgroepen.

i

Certificatie

BRC, FSC en Sedex gecertificeerd.

Machinepark

Een modern machinepark en een eigen studio en productie.

Onze visie

Kwaliteit en optimale service staan hoog in het vaandel. Total Packaging biedt customer driven solutions en laat klanten de meerwaarde inzien en ervaren van een onderscheidende verpakking van hun product. De verpakkingsproducten worden geproduceerd in goed geoutilleerde en zeer moderne productie omgevingen. Continu wordt geïnvesteerd in professionele medewerkers, nieuwe machines en productietechnieken waardoor het productassortiment en de dienst passend is bij de wensen en behoeften van de klant. Total Packaging groeit en wil blijven groeien, in omvang en rendement.

Organisatie

De historie gaat terug tot in 1915. Door samenvoeging van verschillende verpakkingsproducenten ontstond zo in 2007 de nieuwe naam Total Packaging.

Total Packaging is dé professionele verpakkingsproducent met een eigen fabriek gevestigd in Nederland. Binnen de vier productgroepen vouwkartonnage, omplakte kartonnage, vacuümvormen en fulfilment bedient zij de West-Europese markt voor met name A-merken en multinationals. De doelgroep hierbij zijn middel en grote ondernemingen voor zowel het food als non food segment.

Total Packaging heeft haar hoofdkantoor in Harderwijk. De kunststof en kartonnage verpakkingsproducten worden geproduceerd in Harderwijk.

Onze productietechnieken zijn (folie)drukken, stansen, vensteren, vouwplakken, omplakken en vacuümvormen. Naast een sterke concentratie in de levensmiddelindustrie en cosmetica is Total Packaging ook actief in de promotionele sector/startups vanwege haar snelheid en sterk innoverende karakter. U kunt rekenen op een professionele benadering met een hoge mate van service en flexibiliteit.

Customer Driven Solutions

Klantgerichte totaaloplossingen die worden uitgedacht van concept tot een verpakking als eindproduct.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.