Omplakte kartonnage

  • Diverse mogelijkheden: van doos/deksel en scharnierbox tot een bodem en omslag.
  • Extra: speciale druktechnieken en/of veredeling.
  • Combinatie met vouwkarton en/of transparante materialen.

Waarom een verpakking van omplakte kartonnage?

Exclusieve mogelijkheden door gebruik te maken van speciale druktechnieken en/of verdeling.

Wilt u een exclusieve verpakking? Dan kunt u voor omplakte kartonnage kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van doos/deksel en scharnierbox tot een bodem en omslag. Maak uw luxe verpakking exclusief door gebruik te maken van speciale druktechnieken en/of veredeling. Of kies voor een verpakking van omplakte kartonnage in combinatie met vouwkarton en/of transparante materialen. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld het interieur uit vouwkarton te vervaardigen of een transparante sleeve om de doos of scharnierbox te plaatsen.

Uw product een luxere uitstraling geven? De verpakking gaat verder dan alleen uw product beschermen. Door uw producten te verpakken in een doos/deksel van omplakte kartonnage straalt uw verpakking nét iets meer luxe uit. U kunt hierbij ook een exclusieve sleeve toevoegen. Doordat deze verpakking speciaal voor één bepaald product is gemaakt krijgt het product een exclusievere uitstraling.

Al jaren ontwikkelt en produceert Total Packaging op maat gemaakte verpakkingen voor omplakte kartonnage. Een goed voorbeeld van deze luxe omplakte kartonnage zijn de gift boxen. Wilt u het product ook zichtbaar maken, dan voorzien we de deksel van een venster, zodat de klant het product meteen in de verpakking ziet zitten. De mogelijkheden bij omplakte kartonnage zijn zeer divers.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.