Met trots willen wij met jullie delen dat onze vestiging in Hoogerheide wederom de audit voor een BRC-Packaging and Packaging Materials certificering met AA-graad met een positief resultaat heeft afgerond. Door de huidige omstandigheden werd de audit remote uitgevoerd. Nieuw voor ons, maar heel fijn dat deze mogelijkheid er is. De AA-graad is de hoogst haalbare BRC-Packaging and Packaging Materials certificering in de verpakkingscategorie ‘High Hygiëne’.

Door onze inzet en focus voldoen wij steeds aan de hoge kwaliteitsstandaarden voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor o.a. de voedingsindustrie en bieden wij toegevoegde waarde aan onze klanten.

Packaging and Packaging Materials certificering is door het British Retail Consortium ontwikkelt en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelenindustrie. De gedetailleerde richtlijnen van de BRC Packaging and Packaging Materials norm zijn in eerste instantie vooral bedoeld voor producenten van verpakkingsmaterialen, maar kunnen ook worden toegepast op vergelijkbare producten met voedselcontact.