Met veel enthousiasme kijken wij terug op onze deelname aan de Paris Packaging Week 2024, waar wij Total Packaging met trots hebben gepresenteerd.

De recente editie van de Paris Packaging Week bood bezoekers een unieke inkijk op de nieuwste trends, innovaties en duurzame oplossingen in de verpakkingssector. Voor Total Packaging bood het  een mooi platvorm om in contact te komen met prospecten en klanten.

Total Packaging ent zich sterk op het investeren in duurzame innovaties, waardoor zij haar klanten unieke, duurzame totaaloplossingen kan bieden. Op de beurs hebben wij ons dan ook gepresenteerd met onze luxe, duurzame geschenkverpakkingen, waaronder de door ons geproduceerde origami verpakking voor Rituals, en als kers op de taart het recent ontwikkelde duurzame interieur, Wet molding. Deze nieuwe activiteit, ofwel het nieuwe duurzame interieur, biedt onze klanten niet alleen ecologische voordelen, maar ook reductie van kosten en een verbeterde merkreputatie. Wij starten binnenkort, op onze tweede productielocatie, met de productie van deze interieurs. Een mooie stap richting het verder verduurzamen, passend bij onze missie van verantwoord ondernemen.

Door middel van een animatievideo toonden wij hoe wij investeren in technologische innovaties, zoals ons volledig geautomatiseerde in house ADR magazijn en vergaande robotisering op onze fulfilment afdeling. Hierdoor kunnen wij blijvend tegemoet komen aan de specifieke maatwerkwensen en -behoeften van onze klanten en hebben wij een sterke positie ten opzichte van onze concurrenten.

 

De interesse in onze nieuwste innovaties en het fullservice concept was enorm, we hebben dan ook veel interessante, internationale contacten mogen toevoegen aan ons netwerk. We kunnen spreken van een succesvolle beurs.

Graag willen we iedereen bedanken die bij ons op de beurs was. Wij kijken er met veel plezier op terug en hebben nu al zin in de volgende Paris Packaging week van 2025!