Om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen, hebben wij een aantal maatregelen genomen die betrekking hebben op onze klanten en medewerkers. Wij willen u informeren over welke maatregelen dat zijn.

Maatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op. Onze interne werkprocessen zijn aangepast waardoor de productie van verpakkingsproducten gewoon doorgaat. Bezoeken extern en intern worden tot een minium beperkt en afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch of digitaal gedaan. Wanneer u bij ons op bezoek komt, wordt u bij de ingang verzocht om een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren.  

Bereikbaarheid

Wij zullen de komende tijd onze kantoorwerkzaamheden verdelen en vanuit huis en kantoor werken. Wij gaan ervan uit dat u daar geen hinder van ondervindt en streven ernaar om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te blijven uitvoeren.

Tot slot

De maatregelen gelden in eerste instantie tot en met 15 januari 2021. Wij doen ons best om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven en u de service ter verlenen die u van ons gewend bent. Het management van Total Packaging volgt de ontwikkelingen continu en zal bijsturen indien nodig. Mocht dit iets betekenen voor onze dienstverlening dan zullen wij u daarover informeren.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet, managementteam Total Packaging B.V.