Nieuwe Foliedrukmachine

Nieuwe foliedrukmachine

  • 15 maart 2019

Total Packaging blijft groeien en investeren! Deze week is namelijk de Bobst VISIONFOIL 104 geleverd. Deze gloednieuwe foliedrukmachine wordt momenteel in onze productiehal opgebouwd en geïnstalleerd. Hierdoor kunnen we onze productiecapaciteit vergroten en aan de toenemende vraag voldoen.

Vragen of info? We staan volgende week op het NL Packaging Event in Amersfoort. We kunnen je daar alles vertellen over onze nieuwe ontwikkelingen!

Bezoek Ons Op Het NL Packaging Event

Bezoek ons op het NL Packaging Event

  • 5 maart 2019

“Op het NL Packaging Event draait alles om netwerken, inspiratie en kennis. Het is dé plek waar bevlogen sprekers, trendwatchers, innovatieve verpakkingsontwikkelaars en designers die merkverhalen vertalen naar verpakkingen, samenkomen. Het evenement vindt op 19 en 20 maart 2019 plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort.” Ook Total Packaging is hierbij aanwezig! We vertellen u graag over onze laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kunststof kokers en vacuümvormen. Wij ontwerpen en produceren dé geschikte verpakking voor uw product. We zijn BRC en FSC gecertificeerd. Meer info en graag kennis maken? Van harte welkom op het event.

Total Packaging Wederom Op De Packaging Innovations…

Total Packaging wederom op de Packaging Innovations…

  • 20 maart 2018

Total Packaging staat wederom op de Packaging Innovations. Bezoek onze stand K08a op de jaarbeurs in Utrecht voor de nieuwste verpakkingen op het gebied van vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen. Naast een sterke concentratie in de levensmiddelindustrie zijn wij ook actief in de promotionele sector vanwege snelheid en een sterk innoverende karakter.

Wij ontwikkelen graag een prachtige verpakking voor uw product.

Tot ziens op de Packaging Innovations  op 10, 11 en 12 april 2018!

Total Packaging, stand K10

Update Verhuizing

Update verhuizing

  • 9 mei 2017

Inmiddels zijn wij begonnen met het verplaatsen van onze productie.
Kantoor zal volgende week worden verhuisd.

Per 19 mei a.s. zijn wij bereikbaar op onze nieuwe locatie:

Industrieweg 6
3846 BC Harderwijk
Telnr 0341 – 23 20 00

Wij verwachten vanaf 22 mei onze productie weer volledig in bedrijf te hebben.

Wanneer u vragen heeft horen wij dat graag.

Wij Gaan Verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

  • 10 april 2017

Medio mei verplaatsen wij onze activiteiten vanuit locatie ’t Harde naar Harderwijk.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor wij in een groter pand onze werkzaamheden zullen voortzetten. Voor onze vestiging in Hoogerheide verandert er niets.

Met deze nieuwe locatie in Harderwijk denken wij een goed alternatief te hebben gevonden.
Het pand is goed bereikbaar en er zijn voldoende mogelijkheden om in de toekomst nog verder uit te breiden.

Week 19 en 20 zullen wij onze productie verhuizen, aansluitend volgt kantoor.
Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u hier geen last van ondervindt.
Mocht dit toch onvermijdbaar zijn, dan vragen wij uw begrip hiervoor.

Total Packaging Staat Op Empack 2017

Total Packaging staat op Empack 2017

  • 22 maart 2017

Bezoek onze stand op de Empack in Den Bosch. Kom gerust met uw verpakkingsproblemen en wij denken graag met u mee hoe deze op te lossen. Wij staan voor klantgerichte innovatie en snelle levering, zowel in verpakkingsontwikkeling als in levering van uw product.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met onze manier van werken, u vindt ons in Hal 3 (Langstraathal), stand G319.

Graag tot ziens op de Empack in Den Bosch – 5 en 6 april 2017!

We Staan Weer Op De Packaging Innovations!

We staan weer op de Packaging Innovations!

  • 8 november 2016

Naast de Empack Utrecht en ProSweets Keulen staat Total Packaging op de Packaging Innovations 2016. Het event vindt plaats in het Taets Art and Event Park in Amsterdam – Zaanstad.

Total Packaging zal hier haar vier productgroepen; omplakte kartonnage, vouwkartonnage, vacuümvormen en kokers presenteren.

De Packaging Innovations beurs is op 23 en 24 november 2016.

Total Packaging: stand A111

Total Packaging Wederom Op Empack

Total Packaging wederom op Empack

  • 4 februari 2016

banner-news-empack-2016

Total Packaging staat wederom op de Empack. Bezoek onze stand op de Empack 2016 voor de nieuwste verpakkingen op het gebied van vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen. Naast een sterke concentratie in de levensmiddelindustrie zijn wij ook actief in de promotionele sector vanwege snelheid en een sterk innoverende karakter.

Wij ontwikkelen graag een prachtige verpakking voor uw product.

Tot ziens op de Empack in de jaarbeurs in Utrecht, op 12, 13 en 14 april 2016!

Total Packaging, Hal 1, stand B111

Total Packaging Op De Prosweets 2016!

Total Packaging op de Prosweets 2016!

  • 29 december 2015

ProSweetsCologne_2015_Header_2016_RGB-300x87

Van zondag 31 januari t/m donderdag 3 februari zijn wij aanwezig op de ProSweets beurs in Keulen. U vindt ons in hal 10.1  van de Koelnmesse, op standnummer H-050. Onze diversiteit aan productiemogelijkheden, zullen wij presenteren dmv de vier productgroepen vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen. De productie hiervan vindt plaats in onze twee fabrieken in Nederland.

Total Packaging onderscheidt zich binnen de verpakkingsmarkt in creativiteit, service, kwaliteit en snelheid. Deze speerpunten zijn erg belangrijk voor ons en staan dus ook hoog in het vaandel.

ProSweets is de ideale plek om persoonlijk met u in contact te komen, want naast deze verpakkingsbeurs wordt gelijktijdig de ISM beurs gehouden, welke gericht is op zoetwaren en snacks. Dit maakt een bezoek aan de beurs meer dan waard!

Wij verwelkomen u graag op onze stand, te bezoeken van 9.00 tot 18.00 uur.

Graag tot  ziens op de ProSweets beurs in Köln!

Packaging Innovations 2015: Nieuwe Datum & Locatie

Packaging Innovations 2015: nieuwe datum & locatie

  • 24 november 2015

1&2 december I Nekkerhal – Mechelen

Zoals u wellicht al in de media heeft vernomen, is Packaging Innovations verplaatst naar de Nekkerhal in Mechelen. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 1 en woensdag 2 december a.s. Kom zeker langs op Packaging Innovations om ons te bezoeken. Wij staan voor u klaar op stand B110.