Met vacuümvormen is bijna alles mogelijk!

Met vacuümvormen is bijna alles mogelijk. Zo bepaalt u zelf de kleur, vorm, uitvoering, materiaal en/of formaat. Uiteraard adviseert ons verkoopteam u graag over de combinaties met kartonnen of transparante verpakkingen. Het eind resultaat? Een op maat gemaakte vacuümverpakking voor uw producten.

Een vacuümverpakking is zo ontworpen dat al uw producten een afzonderlijke plek in de verpakking krijgen. Een goed voorbeeld van vacuümvorm tray of dieptrekinterieur, is de tray met diverse compartimenten voor bonbons. Deze bonbons met verschillende vormen worden  uiteindelijk in dezelfde tray verpakt.

Ter verduidelijking: een doos zeebanket bonbons bestaat uit verschillende vormen bonbons.
Zo zijn er diverse soorten schelpen, zeepaardjes, zeesterren. Al deze soorten behoren tot dezelfde productgroep. Deze verschillende vormen van bonbons vormen ondanks hun diversiteit door middel van vacuümvormen één geheel.

Het voordeel van producten die verpakt zitten in een vacuüm vorm is dat de producten overzichtelijk verpakt zitten. De producten zitten netjes naast elkaar en worden goed beschermd verpakt.

Meer weten over de vacuümverpakkingen van Total Packaging? Of nu direct een ontwerp laten maken voor uw product? Ons team van specialisten informeert u graag wat de mogelijkheden zijn met vacuümvormen.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vul hier uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.