Maatregelen i.v.m. coronavirus

De overheid heeft besloten om aanvullende maatregelen te nemen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zetten stappen naar onze klanten en medewerkers toe. Wij willen u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen.

Maatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op. Onze interne werkprocessen zijn aangepast waardoor de productie van verpakkingsproducten gewoon doorgaat. Bezoeken extern en intern worden afgezegd en afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch of digitaal gedaan.

Bereikbaarheid

Wij zullen de komende tijd onze kantoorwerkzaamheden verdelen en vanuit huis en kantoor werken. Wij gaan ervan uit dat u daar geen hinder van ondervindt en streven ernaar om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te blijven uitvoeren.

Tot slot

De maatregelen gelden in eerste instantie tot en met 6 april. Wij doen ons best om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven en u de service ter verlenen die u van ons gewend bent. Het management van Total Packaging volgt de ontwikkelingen continu en zal bijsturen indien nodig. Mocht dit iets betekenen voor onze dienstverlening dan zullen wij u daarover informeren.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet, managementteam Total Packaging B.V.