Kokers

  • Mooi verpakt en direct zichtbaar.
  • Bedrukt of onbedrukt.
  • Producten blijven langer vers.

Waarom een transparante koker?

Producten die verpakt zitten in kunststof kokers zijn mooie verpakkingen om het complete product te bekijken.

Uw product mooi verpakt en direct zichtbaar in transparante kokers. Bedrukt of onbedrukt, op de koker en/of de transparante deksel, verschillende hoogtes en diverse diameters: de mogelijkheden zijn hier onbegrensd. Zo bent u er van verzekerd dat uw product de aandacht krijgt wat het verdient. Producten die zich uitermate goed laten lenen om verpakt te worden in dit soort type verpakkingen is snoepgoed. Bijvoorbeeld dropsleutels, kauwgomballen of ander soort zoetigheid.

De transparante kokers of plastic verpakkingen bieden de mogelijkheid producten in een groot volume te verpakken. Daarnaast ziet de klant direct wat hij krijgt. Het is dus zeker een overweging waard om uw producten in maatwerk plastic kokers te verpakken. Total Packaging heeft ruimschoots ervaring met het ontwikkelen en produceren van kunststof kokers.

Wilt u graag meer informatie over het verpakken met transparante kunststof kokers? Of advies bij wat voor verpakking bij uw product past? Ons team van specialisten informeert u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.