Fulfilment

  • Alles onder één dak.
  • Bespaar tijd en geld.
  • Meer controle.

Waarom kiezen voor fulfilment?

Als uw verpakking uit meerdere elementen oftewel productgroepen bestaat dan betekent het meestal dat er diverse handelingen verricht moeten worden om tot de eindverpakking te komen.
Veel handelingen worden machinaal gedaan, maar er zijn ook complexe handelingen die alleen door mensen gedaan kunnen worden. Deze handelingen zoals bijvoorbeeld plaatsen van een dieptrek interieur in een doosje of de producten in de verpakking plaatsen, kunnen wij uit handen nemen. Daarmee kunnen wij u ontzorgen tijdens het hele proces om tot het eindproduct te komen.

Regelmatig zijn bedrijven genoodzaakt om meerdere partijen in te schakelen om uiteindelijk het product in handen te krijgen die verkocht gaat worden. Het kost tijd en energie om dat goed te regelen. Hoe mooi zou het zijn als dat allemaal door één bedrijf kan worden gedaan? Zo kunt u zich focussen op de andere zaken rondom het vermarkten van uw product.

Het hele proces van ontwerpen, drukken, stansen, vouwen én afvullen overzichtelijk door één prijs en één planning. U weet precies waar u aan toe bent. Zelfs de opslag van uw producten kunnen wij verzorgen.

Wilt u graag meer informatie over fulfilment? Of advies wat voor verpakking bij uw product past? Ons team van specialisten informeert u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.