Kwaliteit hoog in het vaandel

De vestiging in Harderwijk heeft een BRC-Packaging and Packaging Materials AA+ certificering, dit is de hoogst haalbare classificatie. Packaging and Packaging Materials certificering is door het British Retail Consortium ontwikkelt en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelenindustrie. De gedetailleerde richtlijnen van de BRC Packaging and Packaging Materials norm zijn in eerste instantie vooral bedoeld voor producenten van verpakkingsmaterialen, maar kunnen ook worden toegepast op vergelijkbare producten met voedselcontact. Wij beschikken tevens over een FSC®-certificaat. Dat wil zeggen dat wij samenwerken met FSC-gecertificeerde leveranciers en FSC-papier of –karton inkopen.

 

Sedex is één van de toonaangevende dienstverleners op het gebied van ethische handel en werkt aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de wereldwijde handelsketens.

Wij zijn lid van Sedex om onze prestaties te beheren op het gebied van werknemersrechten, gezondheid en veiligheid, het milieu en bedrijfsethiek. Hiermee kunnen wij onze verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering continu verbeteren en op een verantwoorde manier inkopen.

Door onze inzet en focus voldoen wij continu aan de hoge kwaliteitsstandaarden voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen (voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie) en bieden wij toegevoegde waarde aan al onze klanten.

Wilt u meer informatie of direct een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.