Branches

Al jarenlang richt Total Packaging zich op verschillende branches en industrieën. Ook de komende jaren willen wij voor alle branches onze expertise inzetten. Omdat wij maatwerk verzorgen zijn er vele soorten verpakkingen bespreekbaar. Wij hebben een studio klaarstaan om een verpakkingsoplossing aan te dragen voor uw specifieke vraag en we hebben een compleet machinepark ingericht voor de productie ervan.
Maar daar blijft het niet bij, wij zijn ook bereid om investeringen te doen in nieuwe technieken als wij geloven dat dit nodig is om een uniek concept voor een klant te kunnen realiseren. Alles om zo goed mogelijk een creatieve verpakking te kunnen maken waarmee u de aandacht trekt van uw klanten.

Omdat onze huidige klanten zich in verschillende branches bevinden, kunnen wij uit ervaring vertellen en laten zien wat wel en niet goed werkt. Daardoor zijn wij in staat om in korte tijd een aantal geschikte concepten bij u aan te bieden. Wij houden daarbij rekening met de kwaliteitseisen binnen uw branche en wij hebben de juiste certificeringen om het te produceren.

Wij maken onderscheid tussen de branches food, industrie, cosmetica en overige sectoren. Lees verder in uw specifieke branche wat we voor u kunnen betekenen.

Cosmetica

Industrie

Overige sectoren